FAQ

Veelgestelde vragen

Door een ticket te kopen, krijg je toegang tot het festival op 13 oktober. Nadat je een ticket hebt gekocht en een account hebt aangemaakt, vind je jouw ticket met QR code terug in jouw account. Print je ticket uit of neem een pdf mee op je telefoon.

Het kennisfestival Lees & tel mee is geaccrediteerd voor: ADAP - 4,5 punten; LBRT - 6 punten; NIP/NVO (SKJ) - 5 punten (herregistratie). Voor het online deel kunnen deelnemers (op aanvraag) een bewijs van deelname voor de gevolgde lezingen ontvangen. Dit kan bij SKJ worden ingediend binnen 'vrij deel' accreditatie.

Alle sessies op het festival zijn vrij toegankelijk als je een ticket hebt. Je kunt dus overal naar toe, maar er geldt wel vol=vol. Net als op een ‘gewoon’ festival dus. Wil je iets perse zien? Zorg dan dat je op tijd bent.

De annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van betaling. Wie een ticket wil annuleren, laat dit schriftelijk weten aan administratie@lexima.nl. Je kan kosteloos annuleren t/m 1 september 2022 Bij annulering van de inschrijving zal er geen creditnota worden opgemaakt maar zal de factuur worden geannuleerd. Indien de factuur is betaald, zal deze worden terugbetaald, indien de annulering binnen de vooropgestelde termijn is gebeurd. Indien je annuleert na 1 september 2022 en nog niet hebt betaald, dient het ticket alsnog betaald te worden.

Helaas komt het nog voor dat bezoekers gebruik maken van een verouderde browser die niet meer wordt geüpdatet en daardoor niet alle moderne web technieken ondersteunt. Wij raden aan om een andere browser te gebruiken zoals bijvoorbeeld Google Chrome.

We volgen de actuele richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. We gaan ervan uit dat we 13 oktober samen een bruisend festival kunnen organiseren.

Staat je vraag er niet bij of kom je er toch niet uit? Neem contact op via onderstaand formulier. Als je je telefoonnummer achterlaat, kunnen we sneller contact opnemen als dat nodig is.

Stel je vraag via het contactformulier. We doen ons best om je zo snel als mogelijk een antwoord te sturen.

Laat je inspireren en uitdagen. Mis 13 oktober niet!