Lees en tel mee

Kom naar Lees & tel mee, hét kennisfestival waar verhalen, inzichten, praktijkvoorbeelden en uitdagingen op het gebied van lezen, spelling en andere actuele onderwijsthema’s worden gedeeld.

In een bruisende festivalsfeer geven meer dan 40 experts uit Nederland en Vlaanderen lezingen van topniveau, verhalen, praktische workshops en verrassende dialogen. Een inspirerende dag vol met concrete handvatten en vernieuwende ideeën voor iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen. Bekijk hier de line-up. 

Lees & tel mee is te zien als een vernieuwing van de succesvolle Nationale Dyslexie Conferentie. Lees en tel mee geeft jou een dag vol met inspirerende kennissessies, ruimte voor ontmoetingen met collega’s uit het werkveld, entertainment en lekker eten en drinken!

Accreditatie
Deelnemers kunnen op (aanvraag) een bewijs van deelname voor de gevolgde lezingen ontvangen, dit kan SKJ ingediend worden binnen 'vrij deel' accreditatie.

Meld je aan voor 15 juli en profiteer van 50 euro vroegboekkorting! Meld je je aan met 2 of meer collega's? Dan krijg je nog eens 10% korting. 


Laat je inspireren en uitdagen. Mis 13 oktober niet!