FAQ

Veelgestelde vragen

Door een ticket te kopen, krijg je toegang tot het festival op 13 oktober. Nadat je een ticket hebt gekocht en een account hebt aangemaakt, vind je jouw ticket met QR code terug in jouw account. Print je ticket uit of neem een pdf mee op je telefoon.

Bij het live kennisfestival zit ook toegang tot de online omgeving. Deze omgeving bereik je via https://online.leesentelmee.nl/

Alle sessies op het festival zijn vrij toegankelijk als je een ticket hebt. Je kunt dus overal naar toe, maar er geldt wel vol=vol. Net als op een ‘gewoon’ festival dus. Wil je iets perse zien? Zorg dan dat je op tijd bent.

Het fysieke kennisfestival Lees & tel mee op 13 oktober 2022 is geaccrediteerd. Voor ADAP geldt: 4,5 punten; voor LBRT 6 punten en voor NIP/NVO (SKJ) geldt 5 punten (herregistratie) . Na afloop van het kennisfestival ontvang je jouw certificaat als bewijs van deelname (dit kan enkele dagen duren). Na ontvangst van het certificaat kan je bij Lexima het verzoek indienen voor accreditatie. Stuur een mail naar conferentie@lexima.nl en geef daarin aan: voor welke beroepsgroep je de accreditatie aanvraagt; volledige naam waarmee je staat ingeschreven bij de beroepsgroep; registratie- of inschrijfnummer van de beroepsgroep.

Het online kennisfestival is niet geaccrediteerd, maar mogelijk kan deelname bij accrediterende partijen onder het vrije deel worden opgevoerd. Het is aan de deelnemer zelf om dit met de eigen accrediterende partij af te stemmen. Na 30 november 2022 kan je via conferentie@lexima.nl jouw bewijs van deelname opvragen, dit bewijs kan gebruikt worden om zelf in te dienen bij de accrediterende partij als een vrij deel van toepassing is. Vragen? Neem contact op via: conferentie@lexima.nl

De annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van betaling. Wie een ticket wil annuleren, laat dit schriftelijk weten aan administratie@lexima.nl. Je kan kosteloos annuleren t/m 1 september 2022 Bij annulering van de inschrijving zal er geen creditnota worden opgemaakt maar zal de factuur worden geannuleerd. Indien de factuur is betaald, zal deze worden terugbetaald, indien de annulering binnen de vooropgestelde termijn is gebeurd. Indien je annuleert na 1 september 2022 en nog niet hebt betaald, dient het ticket alsnog betaald te worden.

We volgen de actuele richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. We gaan ervan uit dat we 13 oktober samen een bruisend festival kunnen organiseren.

Helaas komt het nog voor dat bezoekers gebruik maken van een verouderde browser die niet meer wordt geüpdatet en daardoor niet alle moderne web technieken ondersteunt. Wij raden aan om een andere browser te gebruiken zoals bijvoorbeeld Google Chrome.

Staat je vraag er niet bij of kom je er toch niet uit? Neem contact op via onderstaand formulier. Als je je telefoonnummer achterlaat, kunnen we sneller contact opnemen als dat nodig is.

Stel je vraag via het contactformulier. We doen ons best om je zo snel als mogelijk een antwoord te sturen.

Laat je inspireren en uitdagen. Mis 13 oktober niet!