Bovenschoolse aanpak geeft hoogste leeropbrengst

Zet de educatieve software van Lexima bovenschools in en geef geletterdheid voorrang. De bovenschoolse aanpak gaat uit van een totaalaanpak met software-implementatie, projectbegeleiding en ondersteuning en trainingen op locatie. Deze effectieve inzet garandeert een hoge leeropbrengst en besparing in tijd en geld.

In meer dan 300 projecten werken meer dan 4.000 Nederlandse scholen intensief samen met Lexima aan een bovenschools onderwijszorgtraject voor leesproblemen, laaggeletterdheid en dyslexie. Profiteer net als hen van efficiënt samenwerken en van een aanzienlijke besparing in tijd en geld.

Voordelen van de bovenschoolse aanpak

- Kostenbesparing

- Hogere leeropbrengst

- Tijdsbesparing voor groepsleerkracht

- Maximaal ontplooien van het talent van de leerlingen
- Training in het gebruike van de programma's  

- Optimale inzet van de hulpprogramma’s met tools voor evaluatie

- Directe lijnen met experts en ondersteuning bij implementatie en gebruik

Laat je inspireren

Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze regionale inspiratiemiddagen gaan we in op geletterdheid en het belang van de juiste hulp aan leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte. We behandelen de noodzaak van preventie, remediëren en compenseren bij lees- en spellingproblemen. Ook gaan we in op leesbevordering.

De bovenschoolse inzet en de voordelen ervan is een van de onderwerpen van deze middag. Een praktijkcase laat zien hoe samenwerking met scholen binnen een bestuur of regio kan leiden tot een effectievere inzet van kostbare uren en betere resultaten. 

 

Data en locatie

Donderdag 17 november Arnhem: Postillion Hotel

 

Je bent welkom vanaf 14.30 uur. Het programma start om 15.00 uur en sluit om 16.45 uur af met netwerken en een drankje en een hapje.

 

De toegang is gratis. Het aantal deelnemers per bijeenkomst is beperkt. 

Vraag een gesprek aan

Of vraag een oriënterend gesprek aan via consultancy@lexima.nl of bel 033-434 8000.